Imate
vprašanje?

 031 428 118

Opis

Klemen Rošer je uveljavljeni glasbenik, harmonikar, avtor  ter mentor.  V času svojega delovanja je izdal več glasbenih albumov, ki odražajo njegova obdobja ustvarjanja ter razmišljanja. V narodno - zabavno glasbo je z virtuoznimi avtorskimi deli vnesel svežino ter mnoge novitete, s katerimi je vrisal smernice, katere so se mnogim drugim izvajalcem zdele skrite. S skupino Frikeros je svoj zven diatonične harmonike premaknil v jazz, blues, latino, funk ter rock'n roll glasbene žanre in se tako predstavil kot eden redkih harmonikarjev, ki v svetu diatonične harmonike premikajo meje omenjenega glasbila. Zaradi iskrene predanosti diatonični harmoniki, ki se ji posveča v celoti, je danes poznan kot eden vidnejših virtuozov tega glasbila.

View the embedded image gallery online at:
https://www.gc-roser.si/si/klemen-roser/opis#sigProIde5f0339da6

Kot mentor je dosegel preko 300 nagrad na regijskih, državnih, evropskih ter svetovnih tekmovanjih za diatonično harmoniko. Njegov največji osebni dosežek iz njegovega tekmovalnega obdobja je poleg dveh prvih nagrad Svetovnega tekmovanja ter dveh zlatih plaket Državnega tekmovanja naziv absolutnega evropskega prvaka v igranju na diatonično harmoniko.

Je avtor metode poučevanja Rošer po kateri se poučuje več sto harmonikarjev in harmonikar v Sloveniji in tujini.

Na tekmovanjih v igranju na diatonično harmoniko redno sodeluje kot član strokovnih žirij (Državno prvenstvo Slovenije, Državno prvenstvo Avstrije, Državno prvenstvo Slovaške, Mednarodno tekmovanje Alpe Adria, Svetovno prvenstvo v igranju na diatončno harmoniko)

Klemen Rošer

O nas

Glasbeni center Rošer je mednarodno uveljavljen izobraževalni center, ki uradno deluje od leta 2007.

Vodi ga absolutni evropski prvak v igranju na diatonično harmoniko Klemen Rošer.

Glasbeni center Rošer je prejel certifikat bonitetne odličnosti.

 

Hitri kontakt

Telefon: +386 31 428 118

E-pošta: info@gc-roser.si

Spletna stran: www.gc-roser.si

 

Klemen Rošer s.p.

Dejavnost: Prodaja učne literature, izposoja glasbil, prodaja glasbil.

Naslov: Kozjak 3d, Mislinja

Davčna številka: SI90556615

 

Glasbena šola Rošer d.o.o.

Dejavnost: Poučevanje glasbil

Naslov: Ob suhi 5b, 2390 Ravne na Koroškem